Och så var det måndag igen

Blev inge bloggande igår kväll, fastnade framför en serie istället som jag nyss kollade klart på.. helt sjukt att man kan fastna så lätt för en serie. man kollar ett avsnitt och det slutar alltid så spännande så man måste se nästa med!
 
iallafall helgen har vart rätt lugn, i fredags åkte jag till tumbo där min pojkvän bor, vi åt lite mat med hans familj och sedan så åkte vi tillbaka till stan och träffade hans kompisar. vi kom hem rätt skapligt så vi la oss tidigt för han skulle upp tidigt på lördag morgonen så jag passade på att åka och träna då. 
gick inte så jätte bra var seg och hade jätte ont i handleden som jag bröt för 2 år sen. den gör fortfarande ont när man lyfter tungt och de. så idag blir det inge armar. det blir ben förmodligen bara, kondition osv.
i lördags så åt vi tillsammans med min mamma & hennes kille sedan drog vi ut igen och träffade vänner och kom hem även då rätt skapligt pga det var så dött i stan, det var även tråkigt väder.
 
idag är det måndag igen och jag börjar halv 3 så ska åka vid 2. tar bilen idag igen, vet inte riktigt var mitt busskort är.. slarvigt av mig..
 
 
efter skolan åker jag hem och äter lite sen senare på kvällen som vanligt så åker jag och tränar. se om min kära pojkvän ska med och träna men kan inte tänka mig de så blir själv.
 
nu ska jag äta lite lunch sedan dra mig mot stan till skolan.
 
ha en super bra måndag!
 
pussar och kramar
 
 

Kommentarer

Vad vill du skriva? ska det vara taskigt så kan du lika gärna låta bli.:

Vad har du för namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0