Hamna i kvicksund ikväll igen, OS medans alla grabbar meckar!


Godmorgon!


Kollar på OS medans grabbarna meckar


LÄS ELLER INTE !

Skriver ett långt ock kanske depprimerade inlägg nu men vafan det är min blogg så läs eller skit i de !

man mår som man förtjänar brukar man säga men hur ska man orka när alla dessa tankar alltid kommer tillbaka, minnen som sitter fast i huvudet och snurrar runt 24/7.
livet är inte lätt jag vet de men hur ska man orka med allt detta, är det meningen att allt ska vara såhär svårt?
man har drömmar själv och önskningar men ingenting går som man vill.

hur ska man kunna förklara för någon som inte förstår, ingen förstår, ingen lyssnar. jag håller tyst om mina problem men jag borde inte de. kan inte prata med någon, ingen skulle lyssna....
vänner sviker och går bakom ryggen, den enda vän man hade, bästavän gick bakom ryggen och den känslan går inte att beskriva... känns som ett slag i hjärtat, som hjärtat ska hoppa ur halsen 

nej emma förfan upp med humöret nu !!



Lördag morgon och små grinigt humör.

 
Godmorgon på er läsare! 
eller ska man säga god eftermiddag..

iallafall, har precis duschat och fixat klart mig, gjorde de medans tusse sov vidare, gick upp tio över 12 och kl är nu 2 och han är inte uppe än så skiter faktiskt i att väcka han, väckt han sen jag gick upp men det är omöjligt så han får skylla sig själv, därför satt jag mig här så länge framför datan i vardagsrummet, passa på att skriva lite, svara på komentarer och så vidare.
men när jag väl senare får upp han eller när han själv vill gå upp så ska vi åka till kvicksund där han bor, sova där tills imorgon, ingenaning om vad vi ska göra men vi lär vara ute hela natten så söndagen blir att sova tror jag, det brukar bli så iallafall.

som sagt designen är lite till och från just nu för emelie ska fixa den när hon väl har tid, så ursäkta för de!

jaa.... har inte så mycket mer att säga just nu men ni får ha en toppen dag så hörs vi antingen senare eller imorgon !


ha det gött!

Godis och mys kväll med älskling.


lovet börjar leda mot sitt slut.

 
Godmorgon på er!

Ja, som ni såg i inlägget innan, emelie har hållt på en hel del med min blogg därför har den vart låst så den är inte borttagen eller något! ska bli mycket bättre på att blogga nu när sommaren börjar leda mot sitt slut, inte ens 1 månad till skolan börjar igen!

gick upp vid halv 11 idag, brorsan jobbar och mamma är i stockholm, min lilla tusse kommer hit lite senare idag så ska vi göra en liten middag tillsammans och bara njuta framför tvn. Tog lite nya bilder igår som ni ser över här!
Dom kommer att publiceras under veckans och helgens gång. ursäkta för dåligt bloggande under lovet men ska bli bättre 

Ha de bra !

informatioon!

Hej på er allihopa! Alla Emmas läsare förstås. Nu är det såhär att jag hört att det kommit lite frågor till henne om hon slutat blogga/tagit bort bloggen. Men så har inte läget varit förstår ni. Ni får helt enkelt vara arga på mig då det är jag (Emelie) som lovat Emma att göra hennes design i ett par dagar nu. Tro mig, det har jag gjort också. Men har man en dålig dator som inte vill sammarbeta med en så går det åt skogen allt för ofta. Så läget är alltså såhär nu, att Emma ska från och med nu blogga på som hon brukade göra, vilket jag bestämmer åt henne nu. Haha. Under tiden hon gör det kommer jag då och då fixa hennes design så den blir klar helt och hållet snart. Den är inte färdigställd och jag är inte nöjd så ja, ni får stå ut helt enkelt. Tycker synd om Emma som faktiskt är bloggsugen som står ut med detta.. 

Detta var väl allt, då vet ni vad som står på. 
/ Emelie 

lång helg.

Hallå där.

Sitter just nu totalt utsliten och ont i halsen. natten var väldigt lång igår, kim och jag la oss och skulle sova vid 1 men nej! då ringer jonny och frågar om han får komma över, och självklart fick han de så kl 1 inatt kom han på besök så vi var vakna till kl 7 i morse då jonny åkte hem, grabbarna spela lite wii och så kollade vi på lite filmer och tv program på tvn.
jag och tusse "kim" sov rätt länge idag och så har vi tagit det lugnt hela dagen, slappat framför tvn och han har även lagat lunch till mig, han gick även till ica och köpte lite choklad åt oss.
vid 7 så åkte skrutten hem och jag hoppade in i duschen då, bäddade även rent i sängen, skönt med lite fräscha lakan!
aja väldigt intressant inlägg men nu ska jag kolla på tv och slappa framför datan, somnar nog tidigt ikväll!

ha de gött!

 
Jag och min underbara kusin i fredags! emelie fläta ihop hennes och mitt hår! världens finaste tjej !

Godnatt

Nu kryper jag och tusse ner i sängen och sover Godnatt


Fredag.


sova? ja tack

japp jag är nog världsämst på att blogga just nu under sommaren men har inga bilder alls för helt ointresserad av att fota denna sommar, vet inte varför men..

ligger just nu i sängen och vill sova men kan inte för är inte ett dugg trött men uttråkad så försöker sova...

vart på ikea hela dagen med mamma, blev lite nya saker till köket och heminredning fast vi åkte dit för att kolla på spegel och hylla till mig... hihi

nu ska jag fortsätta försöka sova!

godnatt

 
Tog denna bild på min lilla emelie för någon dag sen, blev riktigt fin! min lillnusse!

Hemma efter vart i Västerås hela dagen.


Du gör mina dagar bra! min finaste vän!


Summer photo


Kaffe och tv morgon !


en vän som alltid får mig att le


Denna känsla dödar mig inombords.

 
Fotograf: emelie

Ibland måste man vara en snäll flickvän

Köpt lite nya saker till min lilla tusse


"I'm okay" a girl's biggest lie.


trying to be strong even if it's hard


Denna dag kan ta sig !


Chill dag på jobbet! Imorgon är sista dagen!


jag tänker på dig varenda gång när det regnar.


fönstret rakt ut

Ligger i soffan och stirrar rakt ut genom fönstret, ingen ork, ingen kraft längre känns det som.
mardrömmen får inte bli sann, jag vill verkligen inte. så sjukt orolig att det ska bli verklighet. jag klarar det inte bara.. jag kan inte..
 

snart jobbat 5 veckor, det märks och känns!

Hej hopp ute i regninga sverige,
eller iallafall i eskilstuna regnar det lite grann då och då men det är varmt.
nu har jag bara 1 jobb dag kvar för på fredag jobbar jag bara fram till 11, riktigt taggad för att äntligen få sommarlov! även fast vädret är skit!

hoppas ni alla haft en toppen sommar än så länge, jag själv har inte planerat något speciellt i sommar, umgås med vänner och pojkvännen, kanske dra till gröna lund eller något liknande.

sitter just nu i soffan och tar det lugnt, ska nog sitta här hela dagen, ont i hela kroppen och allt! känner mig riktigt sliten efter jobbat snart 5 hela veckor!

nu ska jag kolla tv, hörs senare!


fin besök på fredag!

Åh nu är det bara några jobbar dagar kvar sen har jag sommarlov !

och på fredag får jag fin besök av bästavän!!! längtar efter henne som fan, vi har haft det tufft nu ett tag men på fredag kommer hon hit till eskilstuna för att ta en fika hos mig så ska jag visa henne nya huset lite!
ska bli tok mysigt!!

nu ska jag krypa ner i sängen och ringa mitt hjärta!

Godnatt


Ut i regnet för att möta upp mitt hjärta!


chillar efter jobbet !

Ligger i soffan just nu och tar de chill, kollar på simpsons som går på tv just nu, hade tur med vädret när jag cykla hem iallafall för nu ös regnar de så tv hela dagen Hörs senare !


På jobbet!

Nu kör vi en till jobb dag, halv 6 till halv 2 !


tankar om framtiden?

Hej på er.

sitter just nu i soffan och drömmer mig bort lite grann, tankar om framtiden, borde inte egentligen tänka på sånt men vad gör man, ibland kan det vara rätt mysigt, sitter med text boken framför mig också och skriver lite.

ska strax lägga mig i sängen för en ny jobb dag imorgon, sista veckan, galet skönt!

älskling har vart här hela kvällen men han åkte hem för båda jobbar imon men snart får jag sova med han varje dag igen.

hörs imon!


Äntligen

Äntligen så funkar blogg.se i mobilen igen, min uppdatering har vart sämst pga min data vart trasig men lagat den lite nu så den funkar till och från! Inne i sista jobb veckan nu, riktigt skönt att få lön sen! Veta att det man gjort vart värt pengarna! Sitter just nu i soffan och tar det lugnt, ska snart fixa lite i rummet, har ju flyttat! Video blogg eller bilder kommer så småning om! Ha de bra !


ett halvår!

Ett halvår, 6 månader.

jag kan inte förstå var all tid tog vägen, att du vart med mig så länge redan, för över ett halvår sen va de jag fick va i din famn för första gången, visste att det var dig jag ville ha, att du skulle vara min för en tid framför, nu har det gått ett halvår och är fortfarande lika kär som då, du får mig att le, att andas varje dag. du gör mig så otroligt lycklig mitt hjärta! 
utan dig vet jag inte vad jag skulle göra, du får mitt hjärta att slå varje dag, varje sekund! det slår bara för dig!

jag älskar dig kim! kommer jag alltid att göra! ♥

RSS 2.0