ännu fler bilder från gårdagen med finaste lina!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 bilder från idag

 
 
Här är 3 super fina bilder från dagens fotografering med Lina. riktigt fint väder och perfekt när träden och blommorna har börjat växa och bli gröna. riktigt fint faktiskt i Eskilstuna på våren/sommaren kan jag tycka. fler bilder kommer upp vart efter. dessa ska användas till ett projekt som ska in i maj månad. 
 
idag fick jag min älskade studentmössa "snacka om taggad man blev för studenten" 44 dagar kvar bara sen är det slut. ingen skola att gå till längre?! tomt kommer det kännas men ändå en lättnad för de är f*n inte kul i skolan nu. kaos med grejer, plugg, prov, inlämningsuppgifter osv. förstår nu vad folk menar med att det är stressigt i slutet av 3e året men snart är det över! 

tråkig tid i skolan

 

Glad påsk!
Godmorgon skärtorsdagen
slut tjej? jo tack

slut tjej jo tack det är jag de.

åh jösses vad jag är slut i kroppen nu efter att ha jobbat en hel dag. först från 7 imorse till 1 sen från 4 på eftermiddagen till kl 6.
imorgon börjar jag 7:30 och jobbar heldag. på onsdag blir det roadtrip till mariefred då jag och 1 eller 2 jobbarkompisar ska dit och jobba.

blev pannkakor till middag denna vecka med. perfekt mat imorgon när vi inte har micro där vi ska jobba.

kommer nog somna tidigt ikväll mina ögon går i kors redan nu och kl är bara snart 7.. jösses.. hur ska man orka jobba tills man är över 60 år?!


Äntligen boyfriend jeans!

new

boyfriend jeans o coola mys byxor

påsklov snart

haha tänkte säga gud va skönt att få lov idag när jag kollade i almanackan men kom ju på jobbar på måndag.. trodde ja skulle få sova.. men sånt får man gö på helger!

nu ska jag snart dra mig mot skolan. osäkert när jag slutar men hoppas 12 som vanligt

ha en grym dag!nationella & jobb

helt slut i kropp och huvud. nationella prov i skolan idag i svenska efter de hade vi en lektion sen drog jag till jobbet och jobbat tills nu.. så nu sitter jag i soffan och väntar på att mamma ska ringa så ska jag hämta henne på stationen. är helt slut skulle kunna gå och sova nu redan.. haha..

påsklov nästa vecka och skulle jobba måndag och tisdag men fick förfrågan idag att jobba onsdag med och det tacka jag inte nej till! klart jag tackar ja till jobb!
en dag på jobbet

då var de jobbat och klart! helt slut i kroppen nu men träffat världens goaste gubbe och tant idag. jösses vad jag och min arbetskamrat har skrattat! fick även glada besked idag! går sjukt bra nu!

nu ska jag ta de lungt läsa igenom häftet inför nationella imorgon. efter skolan imorgon så är de jobb igen!

ska även hinna åka till gymmet och boka tid för att säga upp kortet för just nu får träning ligga på sidan. hinner aldrig träna. så mycket med jobb osv så får hålla igång på annat vis under sommaren

ha en bra onsdag!


klirr i kassan

studiedag imorgon men fick jobb så de tackar man inte nej till och dubbla pass dessutom! ännu bättre. mer klirr i kassan.
nu ska jag sova. börjar jobbet 7:30.

21:19

Känslan av att sakna någon så mycket...

för varje dag som går så saknar jag dig mer och mer, känslan av att va en vän där som alltid ställer upp för mig, som finns dygnet runt,Jag ångrar att jag lät dig gå, du var den bästa.
jag vill säga att jag saknar dig.. att jag vill träffa dig igen och lösa allt... men jag kan inte, försökt få dig att förstå..jag lider.. varje dag.. varje minut går alla tankar till dig... 


jag skriker efter dig, att ja saknar dig min vän ! 
faaan, vad ska jag göra ! jag klarar inte att hålla tyst ! ingen som förstår eller lyssnar !

de va du som lyssnade ! du hjälpte mig, vart är du nu ? 

känslan att ha dig nära, du fanns alltid på nätterna när jag mådde dåligt, när ja hade en mardröm, åkte iväg i en månad och du fanns kvar när jag kom hem! du var och är min bästa vän !

jag saknar dig, att umgås med dig.... ha dig nära, kunna prata med..
 
 
 

ja men titta kom ihåg lösenordet fortfarande..

hallå hallå. 
 
ska jag vara ärlig så vet jag inte varför jag ens har kvar denna blogg.. skriver aldrig och lär aldrig få den tiden att sitta och skriva varenda dag. så om en tid framöver så ryker nog denna blogg. tyvärr nog.
 
vaknade iallafall i morse och mådde rent åt skogen.. så idag blir jag bara hemma.. ska försöka ta tag i svenska plugget iallafall när jag orkar.. nationella på torsdag och muntligt tal efter lovet så måste börja skriva på de..
 
tack och lov att det snart är slut med skola.. riktigt trött på det just nu men man lär ju sakna det när man väl gått ut. nästa vecka är de lov iallafall eller lov och lov.. jag jobbar hela lovet.. men cash is king som sagt så värt de. så sjukt skönt att få in lite extra cash i månaden. 
 
riktigt tråkigt väder idag också.. regn och grått.. ska egentligen jobba idag senare i eftermiddag men får se om den saken faktiskt.. det är inte så länge jag ska jobba så kanske värt de om jag mår lite bättre iallafall. tur att jag inte missar så mycket i skolan idag iallafall. imorgon måste jag gå iallafall även hur jag mår för måste klara av psykologin.. 
 
nu sitter jag här och bara dampar ut ord känns det som så nog om allt.
 
hoppas ni mår bra iallafall och är friska!
 
jag dör bland plugg, jobb och student fixande.. 
 
f*n måste ju hitta skor till balen och studenten också.. och student klänning... gillar inte att stressa men är sist ute som vanligt...
 
 
aja ha de bäst!
 
pussar och kramar
 
 
bild från barcelona. vill ha SOMMAR NUUUU

Proppat typ? hinner inte med mig själv ens

Eftersom jag inte hinner blogga så mycket så kan jag lägga ut mitt schema för veckan vad som händer osv och ska försöka hinna blogga någon gång under veckan iallafall
 
Måndag: Skola, plugg & jobb
Tisdag: skola till 11, hem plugga sen vid 4 ska jag till min pojkvän som ska hjälpa mig med min bil
onsdag: skola till 15:25, jobbintervju 
Torsdag: ledig men måste plugga och utvsamtal 9:30, kanske ska jobba också på dagen men jobb annars på kvällen kl 16:15
Fredag: skola till 12 efteråt ?? 
 
mycket skola, jobb och plugg är det som pågår just nu, jätte mycket som ska lämnas in, prov osv.. 
men snart slut på sk*ten. 6e juni längtar vi till!
 
arbetsintervju på onsdag ju och så det inte blir oklart för mina vänner som läser detta haha ska ha dubbla jobb, eftersom jag redan har ett. så såfall ska jag försöka få ihop dem båda.
 
nu ska jag fortsätta plugga lite innan jag ska till älskling med bilen, han ska fixa ett fel på den och sen fixa avgassystemet som rasat... "suck" hatar bilar..
 
 

RSS 2.0