Du får mig att må bra.

På torsdag drar vi till idre och åker snowboard/skidor


var det såhär de skulle bli ?

Helt förstörd.. jag förstår inte.. såhär skulle de ju inte bli, min bästavän.. jag kan inte bara förstå. allt känns så tomt... så ensamt. ingen att prata med.. ingen finns där.. man skriker efter hjälp men ingen står där längre, det är en vägg och snart slår jag. jag orkar inte leva med denna känsla. det skulle ju föralltid vara vi två som vänner.
förstår inte vem du är längre, du är inte samma person, vägrar att säga en anledning om varför du drog. du ser mig på stan, på bussen. du går förbi som jag vore ingen, som du inte känner mig, som vi aldrig träffats.
är du ute efter att såra mig så har du lyckats, du har krossat mitt hjärta totalt, du finns inte där längre. du är ur mitt liv så får väl kämpa mig upp igen, får försöka vara stark, på med ett leende på läpparna. spela att jag orkar men sanningen är att jag är svag nog nu.
allt som händer.. vem fan är de som lyssnar..
gör massa med misstag... vem fan bryr sig.
 
 
jag klarar inte denna ensamhet. ingen bästavän, ingen att prata med..
 
fuck life!
 

Längtar !


Skit helg, så jävla trött


Fredag igen äntligen


en död blogg som kan läggas ner kanske?

 
Har verkligen ingenting att skriva längre, förstår inte.. har inte tiden heller för sitter aldrig vid datorn typ eller iallafall inte bloggen. Riktigt dålig på att blogga så funderar på att lägga ner den, har ingen rolig bloggdesign, inget blogginsperation eller något.. rätt dött..
det enda roliga är att lägga upp bilder man tagit och så.
 
men iallafall idag så gick jag i skolan till halv 4 efter de skjutsa älskling och jag, Amanda till slagsta till hennes pojkvän, sen drog vi hem och packade, vid 5 ringde Jonny och fråga om vi ville åka skridskor så vi åkte till isstadion. jag själv åkte inte. är jätte förskyld och hängig... känner att nu i helgen vill jag bara SLAPPA! men så kommer det inte bli när man har en pojkvän som vill va ute hela nätterna..
 
men nu ska jag sova, måste även plugga i helgen, prov på måndag.
 
ha de bra !
 
pussar & kramar

Mys med älsklingen


Mys med bästa pojkvän


får sovsällskap inatt, och några dagar framöver


Svarar imorgon!

svarar på allas kommentarer imorgon. är skapligt trött så ska plugga för provet imorgon sen sova !
helgen har vart på fot hela tiden ! så nu är jag äntligen hemma
pusshej, godnatt
 

du är den bästa som finns!


poofy


Skoldag


du är inte värd mig längre, trodde på vänskap men du svek.


Världs bäst vän


Snö oväder ute, myskläder inne


Gårdagen!

hallå där !
 
gårdagen spenderades i bilen.. haha aa på ett ungefär iallafall.
 
jag och mitt hjärta fira våran årsdag igår fast vi hade ju 1 år i tisdags, vi träffade först Carolinhe, gick på tuna park en snabbis sen tvätta vi bilen, på kvällen köpte jag och mitt hjärta hem mat och sen gick vi på bio, "mammas pojkar" en helt okej film men ingen jag skulle se igen, Efter de hämta vi upp Carolinhe som följde med till kvicksund och hämta Emil, sen åkte vi runt i stan, vid halv 2 åkte vi tillbaka till kvicksund och lämna emil, vi har hemma vid halv 3 och båda slockna direkt!
 
skapligt ont i rumpan och ryggen efter att åkt så mycket bil på sistone! vi höll även på att köra ner i ett dike igår ! de var jävligt halt.
 
är himla trött just nu, på förmiddagen var jag och älskling i Sundbyholm och fota, eller jag foto en uppgift som ska lämnas in i veckan. bilderna blev sådär... hade hoppats på bättre men nu ska jag ba chilla hela kvällen sen sova tidigt
 
 
hoppas ni får en bra vecka !!
 

roligare på sommarn

Manda gnäller på att min blogg ligger på noll,
hon får som svar att jag inte pallar blogga, har ingen rolig design eller något och har inte tiden.
 
roligare på sommarn när man är ute och fotar massa
 
skola fram till 3 iallafall sen blir jag hämtad av mitt hjärta så åker vi till han och spenderar kvällen/natten där
 
 
ha en trevlig fredag
 

roliga humor bilder


Onsdag kväll


1 år med min man !

1 helt år av kärlek!
 
det är inte klokt ! ett helt år med dig ! jösses... vart har all tid tagit vägen. är så sjukt lycklig med dig, är så otroligt kär i dig, kan inte beskriva med ord men ska försöka göra mitt bästa
 
8 januari 2011 var bästa dagen i mitt liv! då det blev vi, du och jag, valde att vara två. enda sen den dagen har jag vart glad varenda dag, känt att det är värt att leva för något! leva för dig, du är mitt hela hjärta och skulle inte klara en dag utan dig.
allt vi gjort tillsammans, kommer inte ens ihåg allt eftersom 1 år är rätt mycket, säfsen resan, midsommar, sommarlovet, västerås, alla bil tripper över allt, alla vänner och fester, och nu i slutet av januari drar vi till idre och åker snowboard i några dagar. kan inte komma på allt vi gjort men har så otroligt mycket bilder på oss och våran tid tillsammans, bara under 1 år har jag säkert mer än 1000 bilder, förstå en hel framtid med dig, alla bilder, minnen, skratt, lycka! jag vill leva med dig vid min sida förevigt !
när vi hade 8 månader fråga du om jag ville vara med dig förevigt och jag svarade jaa, två ringar, på varsitt finger, du har den dag in, dag ut, jag har den, dag in, dag ut, aldrig utan den, aldrig utan dig älskling!
det är dig jag tänker vara med, min tonårs kärlek, min livskärlek, själsfrände, 
 
jag älskar dig så otroligt mycket, kommer göra det nu och för all framtid. vi har det bra du och jag, inge bråk, vi har haft de upp och ner men vi håller ihop, vi kämpar och nu är allt bra, vi skrattar och mår bra tillsammans, umgås med varandras vänner och familjer.
jag är så jävla glad så det inte går att beskriva med ord !
 
kim, putte, tusse, älskling, babe. du är min förevigt ! jag älskar dig sååå
 
första bilden på oss "över"
första bilden på dig nyår 2011

My New babes !


Grattis älskling till körkortet !


Håller tummarna hårt idag ! Lycka till mitt allt


Ingen blogg ork


Håller tummarna hjärtat


Idag mår man som man ska !


RSS 2.0